Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,5 kg piept de pui
  • 0,5 kg ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 1 pahar vin alb
  • 100 g unt
  • 300 g smantana
  • ulei sau untura
  • sare, piper, patrunjel tocat

Mod de preparare

1. Se incinge grasimea si se caleste un pic ceapa, pana cand devine transparenta.

2. Se taie intre timp pieptul de pui in fasii. Se pune peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca pe ambele parti. Se scot din tigaie si se tin la cald.

3. In sosul din tigaie se pun ciupercile taiate. Se calesc la foc mare, se pune un pahar de vin si sare. Cand au scazut, se adauga pieptul de pui si se mai lasa 5 minute.

4. Se adauga untul si smantana. Se stinge focul, se potriveste de sare, se condimenteaza cu piper

Pieptul de pui cu smantana este excelent servit cu mamaliguta calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise