Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -10 felii de piept de pui
  • - 500g de ciuperci champignon
  • - o ceapa
  • - un pahar de vin
  • - unt cit 2 nuci
  • - 400 de grame de smintina

Mod de preparare

Se pune un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, se pune o ceapa taiata marunt.

-Cind ceapa e un pic calita se pun feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie

-Dupa aceasta, feliile de piept de pui se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie se pune un pahar de vin alb sec pe care il lasam sa se evapore putin.

-Se adauga apoi smantana si ciupercile scurse si se amesteca bine de tot.

-Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.

-Se poate servi cu mamaliguta.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise