Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -10 felii de piept de pui
  • - 500g de ciuperci champignon
  • - o ceapa
  • - un pahar de vin
  • - unt cit 2 nuci
  • - 400 de grame de smintina

Mod de preparare

Se pune un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, se pune o ceapa taiata marunt.

-Cind ceapa e un pic calita se pun feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie

-Dupa aceasta, feliile de piept de pui se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie se pune un pahar de vin alb sec pe care il lasam sa se evapore putin.

-Se adauga apoi smantana si ciupercile scurse si se amesteca bine de tot.

-Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.

-Se poate servi cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise