Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • o cutiuta de smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in cubulete sau felioare mici respectiv subtirele pt a intra gustul in el, se sareaza si pipereaza dupa care se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa carnea sa se faca (nu dureaza mult), intre timp se intoarce pe toate partile. Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat felioare mici, dupa ce s-a calit, adaugam si cimbru si smantana, amestecam iar apoi ii punem capac. Se lasa sa scada putin, dupa care se stinge focul si se lasa sa se "odihneasca" cateva minutele. Se poate servi cu cartofiori prajiti sau pur si simplu cu felioare mici de paine prajita frecate cu usturoi, rosie, ulei si sare.

Totul se prepara in circa 15-20 min. O mancare simplu de facut, usoara si delicioasa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise