Piept de pui cu sos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui;
  • o ceapa;
  • 3 linguri ulei;
  • 2 catei de usturoi;
  • 50 g unt;
  • o cana supa de carne sau de legume;
  • 2 lingurite de faina de grau;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • condimente.

Mod de preparare

Pieptul de pui il portionez in cuburi mai mari, il sotez in unt. Separat calesc foarte putin ceapa si usturoiul in ulei, adaug supa, incorporez ingredientele, las 10 minute pe foc. Adaug faina dizolvata cu pasta de tomate, condimentez, las pe foc 5 minute. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise