Piept de pui cu sos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui;
  • o ceapa;
  • 3 linguri ulei;
  • 2 catei de usturoi;
  • 50 g unt;
  • o cana supa de carne sau de legume;
  • 2 lingurite de faina de grau;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • condimente.

Mod de preparare

Pieptul de pui il portionez in cuburi mai mari, il sotez in unt. Separat calesc foarte putin ceapa si usturoiul in ulei, adaug supa, incorporez ingredientele, las 10 minute pe foc. Adaug faina dizolvata cu pasta de tomate, condimentez, las pe foc 5 minute. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise