Piept de pui cu sos de smantana

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piept de pui
  • 300g smantana(eu am folosit varsata ca este mai buna si mai proaspata)
  • 4 catei usturoi
  • 6 cartofi
  • sare,piper,patrunjel
  • 1 ling faina
  • Ingredientele le folosesc in functie de nr. de persoane aflate in casa.

Mod de preparare

Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi dupa care i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am feliat pieptul de pui si l-am prajit de tava gril,pe care am uns-o cu un pic de ulei sa nu se lipeasca peiptul.

Dupa ce cartofii au fiert am scurs apa si am adaugat un pic de ulei si patrunjel tocat marunt,am amestecat si i-am lasat asa.

Am pus ,,sucul,, de la pieptul de pui intr-o tigaie,am adaugat faina si smantana si am amestecat continuu ca sa nu se faca cocoloase.

Am condimentat cu sare,piper si usturoiul pisat,si am lasat sa fiarba putin.

Am pus in farfurii cartofii naturi,pieptul de pui prajit si 2-3 linguri din sosul preparat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise