Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi dupa care i-am pus la fiert in apa cu sare.
Am feliat pieptul de pui si l-am prajit de tava gril,pe care am uns-o cu un pic de ulei sa nu se lipeasca peiptul.
Dupa ce cartofii au fiert am scurs apa si am adaugat un pic de ulei si patrunjel tocat marunt,am amestecat si i-am lasat asa.
Am pus ,,sucul,, de la pieptul de pui intr-o tigaie,am adaugat faina si smantana si am amestecat continuu ca sa nu se faca cocoloase.
Am condimentat cu sare,piper si usturoiul pisat,si am lasat sa fiarba putin.
Am pus in farfurii cartofii naturi,pieptul de pui prajit si 2-3 linguri din sosul preparat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise