Piept de pui cu sos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 1 piept de pui,
  • un morcov fiert,
  • o telina fiarta,
  • doua rosii,
  • 3 linguri smantana,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pieptul de pui fiert il tai cubulete. Radacinoasele fierte le dai pe razatoare, adaugi rosiile date pe razatoare si dai in clocot pana se omogenizeaza. Adaugi smantana, apoi pieptul de pui, condimentezi si mai dai un clocot. Presari patrunjel verde.

Servesti cu mamaliga si muraturi (cherry din gradina murate in saramura)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise