Piept de pui in manta de bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui file
  • 8 felii subtiri de bacon
  • 8 mere acrisoare
  • sare
  • 2 linguri unt
  • piper
  • maghiran
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Speli pieptul de pui si il tai in fasiii mai groase,pe care le presari cu piper,putina sare si condimente.

Infasori fiecare bucata de piept de pasare intr-o felie de bacon si le prinzi cu scobitori,ca sa nu se desfaca.

Decojesti merele si le cureti de caseta cu seminte.Le tai in felii si le asezi intr-un vas de jena uns cu 1 lingura de unt.Deasupra pui pachetele de carne si kaizer si asezi cate o felioara de unt.

Introduci vasul in cuptor cald, la foc mediu, pentru 30 minut, pana cand carnea se patrunde, iar baconul se rumeneste fara a se usca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise