Piept de pui in stil Italian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file din piept de pui,
  • 1 mozarella ,
  • 3 rosii,
  • oregano,
  • ulei de masline,
  • lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.

Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua - trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella.

Dupa ce se inmoaie mozarella, puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise