Piept de pui la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept pui
  • 200 gr parmigiano ras
  • 4 oua
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui spalat, dezosat se taie in felii subtiri care se dau prin ouale batute cu sare, se trec prin parmigiano si se aseaza intr o tava de cuptor cu bucati de unt.

Se da la cuptor pentru 20 25 min. Se pot servi cu garnitura de cartofi sau legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise