Piept de pui la gratar cu orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 4 cartofi
  • 1/2 varza
  • 1 morcov
  • maioneza
  • cimbru
  • condiment pui
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Mai intai am taiat pieptul felii subtiri pe care le-am tinut 10 minute in marinata facuta din piper, condiment pui, cimbru,1 lingura ulei si apoi le-am pus pe gratar. Dupa aceea am prajit cartofii si am pregatit salata din varza tocata marunt si morcovul ras pe razatoarea mica, am adaugat 2 linguri de maioneza si un praf de sare. Am servit cu gogosar taiat feliute subtirele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise