PIEPT DE PUI LA GRATAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui dezosat
  • sare,piper,cimbru,tarhon,oregano,busuioc
  • 1-2 catei de usturoi
  • vin alb,zeama de lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat ,se taie fasii in functie de preferinta dvs..Fasiile de piept se tin o ora la marinat in vin,zeama de lamaie,condimente si 1-2 catei de usturoi pisati,dupa care se pun pe gratar.Cand este aproape gata ,se mai stropeste cu putina zeama de lamaie.Este delicios.

Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau legume,cartofi prajiti,cartofi natur,legume fierte,orez si diferite salate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise