Piept de pui la grill cu branzeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 felie cascaval
  • 1 felie mozzarella
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel.

Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat.

Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti.

Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.

Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul.

Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.

Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei.

Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine.

Se serveste cald!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise