Piept de pui mediteranean

Ingrediente

  • 500 g piept de pui tăiat cubuleţe,
  • 2 roşii,
  • 2 cepe verzi,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 100 g măsline fără sâmburi,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă carnea. Se pune capacul şi se lasă 10 minute să se înăbuşe. Se adaugă şi roşiile tăiate cubuleţe, sare, piper, busuioc, oregano şi se mai fierbe 10 minute, cu capac, la foc mic. La sfârşit se adaugă măslinele şi după 5 minute mâncarea e gata.

Noi am servit-o lângă sufleu de cartofi noi cu brânză (reţeta o găseşti tot pe blog) şi salată de varză.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise