Piept de pui mediteranean

Ingrediente

  • 500 g piept de pui tăiat cubuleţe,
  • 2 roşii,
  • 2 cepe verzi,
  • 2 căţei de usturoi,
  • 100 g măsline fără sâmburi,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă carnea. Se pune capacul şi se lasă 10 minute să se înăbuşe. Se adaugă şi roşiile tăiate cubuleţe, sare, piper, busuioc, oregano şi se mai fierbe 10 minute, cu capac, la foc mic. La sfârşit se adaugă măslinele şi după 5 minute mâncarea e gata.

Noi am servit-o lângă sufleu de cartofi noi cu brânză (reţeta o găseşti tot pe blog) şi salată de varză.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise