Piept de Pui OLGA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 bucati de piept de pui
  • 200-300 gr de cartofi
  • 100-150 gr de parmezan
  • 150 gr de amestec de ardei
  • 100 gr de unt
  • Pieptul de pui se marineaza aproximatoiv 30 minute
  • Marinata se compune din ½ de ceapa, 2 catei de usturoi, sare, cimbru, piper, ½ de cana de vin rosu si un strop de ulei de masline, dupa ce a prins aromele respective

Mod de preparare

Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, poate fi mai crocant sau mai neprajit in functie de fiecare persoana.

Separat se curata cartofii, se spala si se taie, se prajesc, separat in 100 gr de unt se caleste 2-3 minute ardeii, foarte putin pentru a nu isi schimba culoarea.

Se trece la aranjarea farfuriei, cartofii prajiti, pieptul de pui deasupra, se pune parmezanul ras deasupra si se pun pe marginea farfuriei garnitura de ardei.

Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise