Pieptul de pui se bate usor si se condimenteaza. Ceapa se taie rondele, ciupercile se taie felii, usturoiul si tarhonul se taie marunt, cascavalul se rade. Pieptul de pui se prajeste rapid in jumatate din cantitatea de unt. Dupa ce se scoate, tot aici se soteaza ceapa, ciupercile, usturoiul si tarhonul. Intr-o tava se aseaza pieptul de pui peste care se adauga legumele. Separat, la foc mic, smantana cu cascavalul, caperele si lichiorl se amesteca rapid pentru omogenizare. Se toarna tot sosul peste pieptul de pui si se da la cuptor 20 de minute.
Ca si garnitura recomand orezul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise