Piept de pui picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei iute
  • sos de soia
  • vin
  • amestec de mirodenii
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui în 2 pe lungime, apoi în feliuţe.

Se pune în wok ulei de măsline şi se frige pieptul. Se taie ardeiul iute feliuţe sau se poate pune pastă de ardei iute.

Se stinge cu vin, se mai lasă putţn apoi se adaugă sosul de soia şi un amestec de mirodenii uscate.

Îl serviţi cu ce garnitură doriţi sau cu o salată.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise