Piept de pui prajit cu rozmarin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui fara os,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 30 g rozmarin proaspat,
  • sucul de la doua lamai,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se marineaza in uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul proaspat taiat marunt, sare si piper pt aproximativ 15- 20 minute, apoi se prajeste intr-o tigaie.

Se poate servi cu paste, smantana si salvie.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise