Piept de pui umplut cu cascaval si sunca

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui
  • 10 cartofi mici
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 100 g cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • 250 ml supa instant

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se condimenteaza cu sare si piper.

Cascavalul se rade si sunca se taie bucatele. Se amesteca si se introduc in crestatura din pieptul de pui. Se bat ouale. Carnea se da mai intii prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins. Cartofii se decojesc si se taie cubulete.

Supa instant se amesteca cu putin otet, sare, piper. Se toarna peste cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat.

Se serveste pieptuli de pui cu salata de cartofi

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise