Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 piepti de pui
  • 150 gr de prune uscate
  • 100 ge de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • Pt design:
  • salata, castraveti, sfecla, morcovi, lamaie
  • 200 gr de cartofi sau orez ca garnitura
  • 100 gr de ceapa, 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr de faina
  • ulei, sare/ piper

Mod de preparare

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai la mijloc si se face ca un buzunar care se umple cu feliute de prune amestecate cu feliute de sunca si feliute de cascaval, se sareaza, pipereaza si se trec prin faina si se prajesc la foc mic se va forma o crusta aurie, cand sunt prajite pe ambele parti se scot si se servesc cu garnitura amintita. Farfuria se aranjeaza ca in fotografia alaturata.

Pofta Buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise