Piept de pui umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat
  • 200gr. ficat de pui
  • 350 gr. ciuperci proaspete
  • 150ml. ulei
  • 100gr. ceapa
  • 3 oua
  • 300gr. sos tomat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne , care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piept se sareaza, pipereaza, dupa gust.Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga ficatul de pui taiat cubulete si ciupercile spalate ,tocate si scurse de apa.Se prajesc impreuna 10 min., amestecand mereu sa nu se lipeasca de tigaie.Se lasa la o parte, se adauga galbenusurile de ou, patrunjelul tocat ,sare si piper , dupa gust.Feliile de carne se umplu cu compozitia de mai sus si se ruleaza cat mai strans.Se pliaza bine la capete, avand grija sa nu se desfaca.Rulada de pui se pune intr-o tava unsa si se da la cuptor cca. 25min. , acoperita cu o folie de aluminiu sau capac.Cand sunt bine patrunse , ruladele se scot din cuptor, se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri(dupa preferinta) si sos de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise