Piept de pui usor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui potrivit
  • delikat/sare
  • portocala
  • lamaie
  • faina de grau
  • o lingura unt
  • o lingura margarina

Mod de preparare

Dupa ce am spalat pieptul, il taiem cubulete mici aproximativ 2 cm, ii punem putin delikat sau sare, il dam prin putina faina si-l punem in tigaia cu untul si margarina topita (daca este nevoie putem pune o picatura de ulei) si lasam pieptul sa se rumeneasca putin. Dupa rumenire adaugam putina apa (jumate de pahar) si lasam sa scada, dupa ce a scazut mai adaugam inca putina apa, mai lasam 5 min la foc mic, stoarcem portocala si putina lamaie dupa gust. Se poate servi cu garnitura de orez cu legume.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise