Piersici cu fulgi de ovaz

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piersici
  • 2 lamai
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura alune tocate
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 2 linguri rom
  • 10-12 biscuiti sau piscoturi

Mod de preparare

Stropiti fulgii de ovaz cu romul si zeama de lamaie si lasat-i sa se inmoaie.Inre timp, spalati piersicile, curatati-le de pielita si taiati -le in felii subtiri. Amestecati-le cu mierea,alunele tocate,coaja rasa de lamaie si fulgii.Lasati sa se macereze la rece 2 ore.Se servesc cu biscuiti sau piscoturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise