Piersici umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piersici
  • 150g zahar
  • zahar vanilat
  • crema de vanilie

Mod de preparare

Piersicile taiate in doua,se fierb cateva minute intr-un sirop facut din zahar cu apa si zahar vanilat;se scurg

Se umplu jumatatile cu o crema groasa de vanilie,si se lipesc.

Siropul in care au fiert se leaga foarte gros si se dau piersicile prin el.

Se tin la rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise