Piersici umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piersici
  • 150g zahar
  • zahar vanilat
  • crema de vanilie

Mod de preparare

Piersicile taiate in doua,se fierb cateva minute intr-un sirop facut din zahar cu apa si zahar vanilat;se scurg

Se umplu jumatatile cu o crema groasa de vanilie,si se lipesc.

Siropul in care au fiert se leaga foarte gros si se dau piersicile prin el.

Se tin la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise