Piersicute

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente compozitie:
  • 5 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 cani zahar tos
  • mirodenii
  • faina cat cuprinde (sa se poata modela aluatul in forma de bilute)
  • Ingrediente crema:
  • 1pachet margarina (sau unt)
  • esente
  • cacao 1-2 linguri
  • zahar dupa gust
  • coca din scobitura piersicii
  • Decor:
  • colorant alimentar
  • zahar tos

Mod de preparare

Preparare:

Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful de copt si mirodeniile iar la final faina atat cat trebuie ca aluatul sa poata fi modelat in bilute mici.

Formam bilute mici din aluat si le coace la cuptor dupa care le scobim inauntru lasand loc pentru crema.

Crema se face dupa ce am terminat de copt tot aluatul amestecand coca din scobitura acestuia cu margarina,esentele,zaharul si cacaua.

Cand am terminat crema umplem o jumatate de piersicuta cu crema si pune capac cealalta jumatate.

Pentru decor o dam prin colorant alimentar si pe o parte de pe alta apoi prin zahar tos.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise