Piftele cu cascaval la cuptor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne tocata de porc,
  • usturoi,
  • cartofi,
  • piine,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval.
  • Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Mod de preparare

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de mai sus. In mijlocul fiecarei piftele se insereaza o bucatica de cascaval, de marimea unei nuci mici. In aceasta combinatie se da forma finala a piftelei. Se ia o tava emailata, se unge putin cu ulei, se asaza piftelele una linga alta si se dau la cuptor. Temperatura cuptorului sa fie la 180 grade. Cind piftelele incep a se rumeni, sint gata. Sint foarte gustoase si apetisante. Se asorteaza cu o multitudine de garnituri, dupa preferinta.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise