PIFTIE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Picioruse de porc
  • Usturoi(o capatana)
  • Sare,piper,boia dulce.

Mod de preparare

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

Se fierb la foc mic si se spumeaza des.Dupa ce au fiert,se adauga usturoiul pisat marunt,praful de sare si piperul si se lasa la racit.Cand aproape s-a racit,se toarna in forme si se pune boia dulce deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise