Pilaf cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de costita de porc
  • o cana orez
  • o lingura bulion
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste si las sa se prajeasca pana devine carnea aurie. Adaug bulionul, amestec bine si apoi pun o cana de orez. Eu la o cana de orez pun 4 cani de apa si il las la fiert aprox 15 min la foc mic. Pun sare dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise