Pilaf cu carne de oaie

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g carne de oaie
  • 300 g orez cu bobul lung
  • 100 g stafide
  • 100 g alune caju
  • 100 g fidea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • sare,piper,sofran,scortisoara,cuisoare
  • ulei

Mod de preparare

Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise