Pilaf cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii
  • marar verde
  • sare
  • vegeta
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se da la cuptor.Se amesteca din cand in cand si se adauga apa pana se fierbe si orezul,se adauga rosiile tocate marunt si mararul tocat,se mai da la cuptor pana se rumeneste un pic.Se serveste cu muraturi sau salata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise