Pilaf cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii
  • marar verde
  • sare
  • vegeta
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se da la cuptor.Se amesteca din cand in cand si se adauga apa pana se fierbe si orezul,se adauga rosiile tocate marunt si mararul tocat,se mai da la cuptor pana se rumeneste un pic.Se serveste cu muraturi sau salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise