pilaf cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez 200g
  • ardei gras 4 buc
  • morcov 4 buc
  • telina 1 buc
  • ceapa 2 buc
  • ciuperci feliate 1 cutie
  • 1 lingura paste de tomate
  • 1/2 pahar vin alb
  • condimente dupa gust.

Mod de preparare

Se pune la fiert orezul cu putina apa. Separat, se calesc in ulei legumele. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc incet, cand a mai scazut amestecul se toarna peste orez, se adauda condimentele si pasta de tomate si se da la cuptor 30 min. Se serveste rece sau cald cu smantana sau iaurt. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise