Pilaf cu pipote si inimi

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de pipote si inimi
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci potrivite
  • 2 cani de orez
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

n primul rand am fiert pentru 1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata la fiert iar daca apa a scazut am completat.

Cand pipotele si inimile erau aproape gata am tocat ceapa marunt iar ciupercile le-am taiat in 6. Ceapa am calit-o in putin ulei de masline.Cand a devenit translucida am calit si ciupercile.Peste ciuperci si ceapa am adaugat orezul si pipotele si am mai calit 1-2 minute.

Am adaugat apa cat sa acopere si am potrivit de sare si piper.A stat pe foc 15-18 minute timp in care am mai amestecat de vreo doua ori.L-am lasat acoperit in 15 minute pana l-am servit.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise