Pilaf cu ciuperci pleurotus

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 1ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 1cana orez cu bobul rotund
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In vasul cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile taiate fasii.

Dupa ce s-au inmuiat si a scazut apa din ele, se adauga 4 cani cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga apoi orezul spalat si scurs.

Se da la cuptor pana scade (20-30min). Se serveste cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise