Pilaf de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 6 linguri ulei
  • 4 cescute orez
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovleceii curatati de coaja se taie in jumatati in lungime, se scot semintele. Se taie felii rotunde, groase cam de ½ cm. se prajesc. Se inabusa ceapa, orezul spalat, mararul, piperul si rosiile felii. Se amesteca si cu dovleceii prajiti si se adauga apa fierbinte, de trei ori cit cantitatea de orez. Se scade bine si se serveste rece, daca este preparat cu ulei, si cald, daca s-a preparat cu unt. Se presara patrunjel verde tocat pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise