Pilaf de orez cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 8 ciuperci proaspete ( pot fi si conservate )
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6-8 feliute usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1/2 manunchi patrunjel verde
  • supa vegetala

Mod de preparare

Se prepara intr-o oala circa 1,5 -2 l supa din legume ( eu am pus legume de la borcan ) si se mentine la foc foarte mic la temperatura de fierbere .

Se pune la foc uleiul de masline impreuna cu un polonic de supa vegetala , se adauga ceapa tocata marunt , dupa 4-5 minute se adauga morcovul dat pe razatoare si ciupercile feliate . Cand acestea s-au inmuiat se adauga orezul , se amesteca bine apoi se adauga un polonic de supa cat sa acopere compozitia . Cand zeama a scazut se adauga un alt polonic de supa si tot asa pana la final . Cand orezul este fiert pe jumatate se adauga patrunjelul si usturoiul , ambele tocate si se continua fierberea in acelasi mod . Cand orezul este fiert , oprim focul , adaugam o lingura de unt si amestecam bine .

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise