Pilaf de orez cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 800-900 ml apa
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat marunt si ciupercile si coditele de la ciuperci pe care le taiem felii dupa ce le-am curatat de pielite si le-am spalat. Lasam 2 minute sa se caleasca toate, adaugam 250 g orez, mai lasam 2 minute si adaugam apa. Lasam sa fiarba orezul 20 de minute si la sfarsit punem sare dupa gust!

Se orneaza cu marar taiat marunt. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise