Pilaf de orez...simplu de tot

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 2 1/2 cani supa de carne
  • patrunjel verde tocat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Orezul se spala bine de tot.

Uleiul se incinge, se trage cratita de pe foc si se pune patrunjelul tocat, se invarte repede si se adauga orezul si supa( daca nu avem punem apa cu Knorr sau Delicat de casa).

Punem din nou pe focul redus, acoperim cu capac si lasam sa fiarba incet cam 15 minute si este gata....

Se serveste cu tocanite, fripturi sau ostropel...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise