Pilaf de pasare

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. carne de pasare (gaina)
  • 70 gr. orez
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. telina
  • 10 gr. unt
  • sare
  • verdeata
  • 2-3 felii de sfecla coapta

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc incet. In timpul fierberii se pune zarzavatul curatat, spalat, taiat sferturi, cu care se lasa sa fiarba pina se fragezeste. Orezul se curata, se spala si se toarna in supa.

Se serveste cu untul, verdeata, zarzavatul taiat cuburi si sfecla rosie coapta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise