Pilaf indian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 orez cu bobul lung; stafide 100 de grame.; 50 gr unt; 100 gr. migdale.600 ml ziama de carne curry; piper;2 cepe.

Mod de preparare

Se pune untul si ceapa taiata marunt, se calesc, apoi se pun stafidele si orezul, apoi se stinge cu zeama de carne, se fierbe 20-25 minute, se pune curry, piper, delikat si migdale, se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise