Pilaf indian

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 orez cu bobul lung; stafide 100 de grame.; 50 gr unt; 100 gr. migdale.600 ml ziama de carne curry; piper;2 cepe.

Mod de preparare

Se pune untul si ceapa taiata marunt, se calesc, apoi se pun stafidele si orezul, apoi se stinge cu zeama de carne, se fierbe 20-25 minute, se pune curry, piper, delikat si migdale, se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise