Pilaf la cuptor cu copanele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez cu bob lung
  • 1 ceapa medie rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mic
  • 1/2 telina mica
  • delikat
  • sare
  • 4 ciocanele condimentate cu: boia iute, sare, oregano

Mod de preparare

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.

Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.

Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si o canita de supa de carne si o lingurita de delikat. Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.

Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele si le-am lasat cca 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.

Pofta buna

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise