Pipote cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pipote/inimi de pui
  • 150-200g ceapa
  • 500gr smantana
  • 1 legatura marar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu pipotele.

Cand ceapa s-a inmuiat se asezoneaza cu sare si piper ( se poate adauga si cimbru)si se pune apa pana pipotele sunt acoperite.

Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora, dupa care se adauga treptat smantana si mararul.

Dupa aproximativ 3 min este totul gata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise