Pipote cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg pipote
  • sare
  • vegeta
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 kg smantana
  • faina
  • marar

Mod de preparare

Se fierb pipotele cu putina sare. Se taie pipotele bucatele mici. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Se adauga pipotele si se pune putina apa. In alt vas se amesteca smantana, faina, vegeta si sarea. Se amesteca totul si se mai pune la fiert 5-10 minute. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Optional: se pot inlocui pipotele cu pui sau ciuperci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise