Pipote si inimioare de curcan rasol

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pipote si inimi de curcan
  • 3 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare,piper,cimbru,2 foi de dafin
  • putin vin alb

Mod de preparare

Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.

Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa

care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.

Este o mancare rapida si foarte sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise