Pireu de dovlecei (pentru copii peste 1,3 ani)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 100g brinza dulce de vaci
  • 1 sau 2 linguri smintina
  • marar tocat

Mod de preparare

Dovlecelul se curata de coaja, se taie cubulete si se fierbe putin in apa cu sare. Se scurge de apa, se piseaza cu furculita, se adauga brinza de vaci, smintina si mararul tocat si se amesteca pina se obtine o pasta de consistenta pireului. Daca doriti puteti adauga si putina sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise