pirjoale de varza.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr varza
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 20 gr faina
  • 50 ml ulei.

Mod de preparare

Se fierb varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine inmuiata si stoarsa. Se adauga sare, piper, oua si putina verdeata tocata. Se formeaza parjoale care se dau prin faina, si se rumenesc in ulei.Mod de servireSe servesc cu cartofi si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise