piscoturi de sampanie cu unt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 8 linguri zahar
  • 20 g amoniac alimentar
  • 100 g unt
  • cca 400 g faina

Mod de preparare

se freaca bine ouale cu zaharul si se lasa apoi 30 de minute.Se adauga amoniacul, untul si faina, se intinde o foaie care se taie cu o forma de piscoturi, sau cu , cutitul, bucati lungi de 8 cm.Se coc la cuptor cca 10 minute, la inceput focul la tare apoi mai slab.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise