Piscoturi fragede

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de amoniac
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se freaca bine 3 galbenusuri cu 10 linguri de zahar si un praf de sare.Se adauga uleiul cate putin,3 albusuri batute spuma,i faina cat cuprinde pentru a forma un aluat bun de intins si 1 lingurita de amoniac stins cu otet.Se lasa in frigider de seara pana dimineata ,cand se intinde foaie si se decupeaza cu forma de piscoturi. Se coc la foc potrivit.Sunt mai bune de mancat a doua zi cnd se fragezesc.20

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise