Pistil de gutui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg gutui
  • 400 g zahar.

Mod de preparare

Pistilul se mai numeste si chitonag. Fructele, taiate marunt sau date pe razatoare, se fierb cu zahar, pana se obtine o pasta groasa. Pasta va fi strecurata, dupa care urmeaza uscarea ei: pe un fund de lemn umezit, ca sa nu se lipeasca, se intinde pasta intr-un strat subtire de un centimetru grosime. Se usuca cateva zile, dupa care se taie in bucati si se pudreaza cu zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise