Pisto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1 ardei verde
  • 1 catel de usturoi
  • 3 rosii
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se pun la calit urmatoarele ingrediente taiate marunt-ceapa,ardeiul, usturoiul si rosiile.

Intre timp, curatam de coaja cartofii,ii taiem in cuburi si ii punem la prajit intr-o tigaie cu ulei din abundanta.

Se curata dovleceii si se taie in cuburi, care se adauga peste restul ingredientelor ce sunt la calit. Se lasa la foc potrivit, se acopera cu capac, si se lasa pana se evapora lichidul lasat, amestecad din cand in cand cu o lingura de lemn.

Cartofii se scurg de ulei si ii lasam deoparte.

Cand restul ingredientelor dau semne de a fi gata,se adauga cartofii amestecandu-se bine. Se opreste focul, si imediat se adauga ouale intregi. Se amesteca cu lingura de lemn pana ouale se incorporeaza bine in aceasta compozitie.

Se serveste cald ca primul fel.

Se poate face si fara oua, devenind o mancare de post.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise