Piure combinat de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 50 gr margarina
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi mari si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierti se adauga dovlecelul taiat cuburi. Se fierb impreuna.

Se scurg si se pun intr-un castron impreuna cu sarea si margarina. Se paseaza cu mixerul. Dovlecelul fiins zemos, pierul nu necesita alt lichid pentru a se lega.

Se poate servi ca garnitura la ciuperci sau la soia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise