Piure cu andive si costita afumata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800gr. cartofi
  • andive
  • 1 ardei rosu
  • 200gr costita afumata
  • 1 lingurita otet
  • lapte
  • sare si piper

Mod de preparare

Se face un pireu din cartofi si de adauga si andivele fierte si se amesteca bine cu pireul de cartofi. Ceapa si arediul dupa ce au fost tocate se calesc si costita se prajeste putin si se adauga la pireu. Se pune sare si piper dupa gust iar la final se adauga lingurita de otet. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise